top of page

4. Naad Ioga (Ioga del so)

El Naad Ioga (Ioga del so) és un tipus de Ioga que busca la unió del Ser a través del so, posant en escolta, observació i diàleg ment i ànima. Les seves tècniques meditatives es centren en recuperar l'equilibri i l'harmonia de la psique humana i del seu món emocional, per tal que poguem sentir la unitat dins nostre.

 

És una pràctica que ve de la Índia, concretament de la tradició musical Sikh, iniciada per Guru Nanak (sXV). Els Sikhs, que eren grans avançats en l'estudi del so van sistematitzar 60 sonoritats (raags - estats d'ànim-) per tal d'equilibrar la psique humana i el món emocional.

Com qualsevol enfoc sanitari, van conformar una medicina sonora: 60 sonoritats amb diferents ingredients sonors, perquè es poguessin preescriure davant de les diferents necessitats humanes. Qui no necessita enfortir la seva confiança? Qui no necessita connectar amb l'esperança si mai l'ha experimentat en la seva vida? Qui no necessita claredat davant dels canvis? Qui no necessita sentir amb més força quin és el seu potencial?

El Naad Ioga, ens ajuda a observar i a sentir amb precisió les nostres veus internes, ens ajuda a destriar, a afinar la nostra escolta i el nostre sentir, ens ajuda a adquirir eines comunicatives i de gestió emocional, en definitiva, ens ajuda a Ser a través del So.

Captura de pantalla 2024-01-09 a les 23.27.26.png

En aquests tallers introductoris, unim les eines que ens ofereix el NAAD IOGA i el HATHA IOGA per connectar i integrar les qualitats dels quatre elements dins nostre. Moviment conscient i So Conscient s'uneixen en aquest viatge per viure la nostra essència.

bottom of page